Meny
Kundvagn

Flyg.nu hittar "din" bästa resa

(Ulrika Westman)

Inlägg med annonslänkar för flyg.nu

Varje vår får jag en sådan längtan efter att besöka RHS Chelsea Flower Show i London, men det blir liksom aldrig av. Är inte direkt någon trädgårdspysslare för egen del, snarare en trädgårdsdrömmare. Det som fascinerar mig med den stora utställningen är britternas engagemang när det gäller att plantera och odla. Medaljer delas ut under mässan, bland annat för bästa trädgård. Tänk att planera, förkultivera och bygga upp en hel trädgård som ska vara perfekt mellan 22-26 maj och sedan rivas.

Kanske är 2018 året då jag äntligen kommer att vandra mellan de fantastiska planteringarna och blomsterprakten i mässans stora paviljong. För att jag ska komma mig iväg så ska resan kunna bokas med några knapptryckningar. Häromdagen blev jag tipsad om jämförelsesajten flyg.nu som helt klart kan bli den avgörande faktorn för om det blir en resa till London i slutet av maj. För vanligtvis kommer jag av mig i planeringarna för att besöka Chelsea Flower Show då det övergår till en större arbetsinsats att hitta det mest prisvärda resealternativet. Hos flyg.nu skriver man in sin avreseort, sitt resmål och när man vill åka och så jämför sajten flygavgångar mellan en mängd flygbolag och resebyråer utifrån dina önskemål. Du ges tre alternativ att välja mellan, nämligen: billigast, bäst, snabbast. För egen del var det en självklarhet att filtrera sökningen för att endast gälla direktflyg. Vad är viktigast för dig? Vilken tid på dagen flyget går? Ja, men då är det bara att lägga till det till sökkriterierna.

Vart drömmer du om att åka och inte riktigt kommer dig för att faktiskt boka resan? Besök flyg.nu och inse hur enkelt du kan få överblick för att snabbt kunna ta ett beslut. För mig är det helt klart dags att göra som tjuren Ferdinand och “lukta på blommorna”.


← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar