Meny
Kundvagn

Gör som Lady och Lufsen, upplev en förtrollad kväll

(Ulrika Westman)

Blogginlägg i samarbete med nätdejtingwebbplatsen Happy Pancake

Om du är intresserad av att börja dejta, komma ut och träffa nya människor och kanske hitta någon vars sällskap får dig att le lite extra, då ska du helt klart gå in på Happy Pancakes hemsida . Happy Pancakes motto är att nätdejting ska vara gratis och säkert. Alla medlemsregistreringar granskas innan de läggs upp och massor med bra dejtingtips finns att läsa på sajtens egen blogg.

Så hur skulle en drömdejt se ut nu i juletid? Varför inte inspireras av filmsnutten med Lady och Lufsen som visas på TV under julaftonen? För än om det är animerade hundar det handlar om så är det en oerhört romantisk film. Att planera en dejt kan kännas som ett rätt stort åtagande med tanke på alla alternativ det finns att välja mellan och att välja den aktivitet som skapar rätt stämning. Som oftast är det enkla det bästa valet. Så hur ser de två vovvarnas träff ut? Under en stjärnfylld kvällshimmel tar de en månbelyst promenad som kantas av stillsamt glittrande vatten. I den våta cementen till en nyanlagd gångväg ritas en kärleksförklaring in i det varaktiga materialet, ett hjärta med kärleksparets initialer och tassavtryck. De upptäcker världen på nytt, sett med förälskelsens blick. Delen av dejten som visas på julafton är besöket på Tonys restaurang med “den godaste spagetti i stada”. Inledningen till filmsekvensen är helt bedårande med “Lady och Lufsen skriver ett julkort som handlar om en förtrollad kväll. Det var en kväll när stjärnorna lyste och alla var lyckliga. Den kvällen Lufsen skulle bjuda Lady på en riktig festmåltid. De gick till Lufsens vän Tony". Här bjuds de på ett hjärtligt mottagande av restaurangens kockar som gör allt för att skapa en gemytlig atmosfär för de unga tu med italiensk husmanskost, traditionell röd- och vitrutig duk, det varma skenet från ett stearinljus och så förstås levande musik.

Följ Disneyhundarnas exempel och ta er ut i det fria, njut av den avspända atmosfären och känn efter, är det romantik i luften? Än om Amor inte gör er sällskap under stjärnorna så är en promenad i månens sken med gnistrande snökristaller i era spår ett trevligt sätt att umgås. Sök er sedan till en rustik restaurang med känsla för hur man får gästerna att slappna av och trivas. Vill man vara säker på att dejten får det rätta ljuset under den stilla promenaden så går man in på sajten Månen där månens faser under året beskrivs. Under 2018 inträffar den första fullmånen den andra januari då det även är supermåne och månen är i sin närmaste position till jorden. Helt klart läge för att planera en magisk kväll.← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar