Meny
Kundvagn

​Inred tillsammans med barnen

(Ulrika Westman)

Är det dags att fixa till barnrummet? Har du samlat idéer från tidningar och nätet och vet precis vilka färger, textilier och möbler som rummet ska inredas med. Det blir säkert jättetjusigt när det är klart, men är det ett rum som speglar just ditt barns personlighet?

Starka färger i inredningen är jag för egen del mycket förtjust i. Men när barnen var små och deras rum skulle inredas så valde vi enhetligt ljusa färger på väggar och möbler eftersom leksaker ofta är tillverkade i klara vackra färger som fyller rummet. Döttrarna hade var sin favoritfärg så i det ena rummet var det röda detaljer i t.ex. textilierna och i det andra lila. För att uppmuntra till kreativitet satte vi hos den yngsta dottern upp en lina längs väggen med klädnypor och i den äldres magnettavlor där de kunde förevisa sina alster. Hos den yngre dottern blev det så småningom en kraftigare hylla uppsatt för alla hennes snickerier och stensamlingar. Med alla tjusiga målningar, teckningar och övriga skapelser kom rummen att berätta om vem som bodde där.

Barnen behöver inte måla och rita för att sätta en personlig prägel på inredningen. Att pyssla inredningsdetaljer med klara syften roar många. Har satt samman några tips från butiken på olika teman.

Hav

Materialsats till en ram med delfiner


Materialsats till ett pennställ med fiskar

Materialsats till klocka. Sätt samman urverket och urtavlan med fiskmotiv. Finns det ett bättre sätt att lära sig klockan, än att själv bygga en?

Och så förstås mosaikpyssel med Svampbob


Äng

Materialsats till en ram med trollslända

Materialsats till ett pennställ med blommor

Materialsats till klocka med kanin

Materialsats till vindspel med fjäril

Materialsats till dekorationer med blommor

Bondgård

Materialsats till ett pennställ med kyckling

Materialsats till ett pennställ med gris

Materialsats till förvaringspåse med gris

Materialsats till en korg med kanin
← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar