Meny
Kundvagn

Jag älskar hösten!

(Ulrika Westman)

Den klara luften, fortfarande varmt, myggfritt, kantareller… listan kan göras lång.


På promenad denna soliga söndag var det en idyll som mötte mig. Grannskapets barn cyklandes till och från matcher på de närliggande fotbollsplanerna. Längre bort vid havsfjärden var det fler som njöt av naturen och möjligheten att vandra, grilla och plocka bär.


Stannade och fotade de klara färgerna hos en späd rönn med molnfri himmel bakom.Mindes att Svampens dag är temadagen denna söndag och tittade extra efter svamp under promenaden, men det verkar inte vara ett svampår. Tydligen har det varit för torrt. Hittade i alla fall denna lilla ensamma.


Så närmade jag mig åter fotbollsplanerna och längs den grusiga stigen fladdrade fjärilar och fyra stycken satte sig precis bredvid varandra. Fick bråttom att få fram mobilen, men var inte nog snabb så endast två satt kvar när jag var klar för att ta bilden.Njut av naturen där du är med butikens småförvaring med trädkrona som motiv.Hittar du ingen svamp så skaffa ett eget svampställe och plocka fram en praktisk penna vid behov.Fjärilar som stannar och sitter där man vill får man med Salitos fjärilspärlor

← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar