Meny
Kundvagn

Möt min personliga tränare

(Ulrika Westman)

Webbutiken Salito drivs från hemmakontoret och ibland är det lätt hänt att man bara fortsätter jobba och glömmer bort att gå ut och njuta av dagsljuset. Som tur är får jag låna vänners goa golden retriever och då blir det minsann fart på utomhusaktiviteterna. Här i örnsköldsvikstrakten har det kommit mängder med snö senaste tiden och idag kom det ännu mer av den varan. Min personlige tränare Sigge tog mig med ut i skogen idag på både trampade och otrampade stigar och efter närmare 1,5 timme var vi båda rätt trötta. Det bästa med Sigge är nog att jag får draghjälp när det behövs över plogvallar mm.

Upplevde dock att min tränare inte var helt nöjd med min insats idag då han upptäckt den mest suveräna pinnen på sidan om skoterspåret vi vandrade på. Kändes som han tyckte jag skulle engagera mig mer i pinnen.

För alla hundälskare finns de perfekta post-it lapparna i butiken här

Ha det bra/Ulrika
← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar