Meny
Kundvagn

Så fixar du garderoben med Mario

(Ulrika Westman)

För några år sedan spelade vi en hel del TV-spel i vår familj. Blev själv ingen stjärna på det hela och barnen hade väldigt roligt åt mig, allrahelst när vi spelade Mario Kart. I detta Nintendo spel är det racing på olika banor som gäller. Problemet för mig var att jag blev åksjuk.

Tisdag den 12:e september är det Internationella TV-spelsdagen. Sökte mer information kring TV-spelens historia och fann att det som brukar räknas till det första är arkadspelet Pong som 1974 lanserades för hemmabruk och som idag anses vara starten för tv-spelsmarknaden.

Helt klart ska temadagen firas hos Salito. 43 år av underhållning uppmärksammas i butiken med favoritfigurerna Mario, Toad och hela det livliga gänget från Marios värld. Dessa finns nämligen på heattransfer vinyl i butiken för 15 kr/st. Tunna märken med glittriga Super Mario Bros motiv som placeras på textil med strykjärn. Sätt på jeans, t-shirt, keps, väska… Storlek: ca 8 X 8 cm och instruktioner på engelska medföljer. Skapa något snyggt med ikoniska figurer.


VÄLKOMMEN TILL SALITO/Ulrika

← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar