Artikelnummer:
HSD-101

Happy Soap Dino

Uppmuntra ditt barn att gräva fram en rolig dinosaurie från Juraperioden genom att tvätta händerna så ofta som mamma och pappa säger.
Den klara transparensen i glycerinet gör leksaken tillräckligt synlig för att kännas helt inom räckhåll, men det enda sättet att få ut den därifrån är att komma ihåg sin handhygien... 

Happy Soap vegetabiliska barntvål är handgjord i Sverige och gjuts med en tvålmassa som är fri från SLS och SLES för att skydda människa och miljö. Eftersom produkten riktar sig till barn så finns ingen tillsatt parfym eller eteriska oljor för att undvika allergirisken. 

Som ytterligare ett led i tillverkarens miljötänk så gjuts helst ner en redan använd leksak av gott skick. Just de här dinosaurierna kommer från en tidigare samlare som tröttnade på sitt förhistoriska intresse. Hos ditt barn får de ett andra liv! Varje Happy Soap-tvål är därför unik. Tvålen innehåller en fin plastdinosaurie av samma sort som på bilderna, men det exakta utseendet varierar alltså.

För varje såld tvål skänks 10 kronor till Rädda Barnen. Läs gärna mer om välgörenhetsarbetet på Happysoap.se!

Obs: Eftersom leksakerna kan innehålla smådelar så finns en generell rekommendation att tvålen inte ska användas av barn under 3 år.

Innehåll:
Vatten, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Cocos Nucifiera, Sodium Thiosulfat, Sodium Citrat, Citronsyra, Tetrasodium Glutamate Diacetate och Trisodium Sulfosuccinate.

Vikt: 100 grTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Rekommenderade tillbehör till denna produkt