Samarbete med bloggare

Länka

Driver du en privat blogg och vill länka till oss så kan du få 10% rabatt på ett köp. Det enda du behöver göra är att lägga upp en permanent länk till webbutiken Salito och sedan maila oss länken till din blogg, därefter skickar vi en rabattkod till dig. När du länkar vill vi helst att du lägger in den här länken: http://salito.se/

Men givetvis så får du länka till vad som helst i vår butik

 

 

Maila

 

Har du en välbesökt blogg? Gillar dina läsare färgglada, kramgoa och glittriga prylar? Och/eller är de intresserade av lustfyllt lärande för barn genom spel, byggsatser, pyssel, pussel, sagor? Isåfall söker vi dig!

 

Salitos produkter har setts på flera kända bloggar, många knutna till bloggportalen womsa.se. Vi söker nu fler välskrivna och unika bloggar, stora som små, som är intresserade av att samarbeta med vår butik.

 

Om du är intresserad, skicka ett mail till info@salito.se där du skriver några rader om din blogg, samt bloggstatistik och ett förslag om upplägg till oss. Vi granskar alla förslag och återkommer så fort vi läst ditt förslag och tittat på din blogg.

 

Vi hörs!

Ulrika hos Salito